Garantie 3 ani
trolii ironman 4x4

Produse

Produse noi

Nu există produse noi!

 

Despre Ironman4x4, Melbourne, Australia

"WE NEVER LET YOU DOWN"

Ironman & JSW: afacere de familie infiintata in 1958

In 1958, in Melbourne Australia, Guenter Jacob a infiintat compania de componente de suspensii Jacob Spring Works, ca urmare a aparitiei cererii de arcuri adaptate conditiilor asutraliene.De la an la an compania si-a intarit renumele de producator de arcuri de calitate superioara, marind in acelasi timp si gama de produse.

In 1982 compania a devenit JSW Parts continuind sa caute solutii de optimizare a componentelor de suspensii, prin perfectionarea designului si  calitatii materialelor folosite. In curind JSW Parts a devenit cunoscuta ca un furnizor de incredere de componente de suspensie dincolo de granitele Australiei.

In 1988 JSW Parts lanseaza brandul Ironman4x4 ca urmare a cresterii popularitatii si raspindirii vehiculelor 4x4 in intrega lume, stiut fiind faptul ca suspensia standard nu poate face fata greutatilor suplimentare adaugate masinilor folosite offroad in conditiile dificile din teren accidentat.

In 2004 Ironman4x4, gama de produse se mareste exponential, venind in intimpinarea cererii de solutii de suspensii si accesorii necesare in offroad : bulbaruri, trolii, echipamente de recuperare, lumini, portbagaje, baterii suplimenatre, rezervoare suplimentare, etc.   

Azi, Australia continua sa fie terenul de testare extrema pentru toate produsele Ironman4x4.

Fie ca practicati offroad recreational, de la usor la extrem, fie ca utilizati masina in scop comercial,  industrial, forestier sau in constructii, Ironman4x4 are pentru dvs oferta optima.

Produsele Ironman4x4 satisfac cerintele de calitate in intrega lume pentru aplicatii militare, in aplicarea legii si in domeniul minier.

Incepind din 8 mai 2012 va putem oferi toata gama de produse Ironman4x4, in termen competitiv, cu garantie, pe baza de factura fiscala.

Ironman 4x4 va ofera solutia inteligenta, sigura, inovativa  si accesibila financiar in orice tine de domeniul 4x4. Cumparind produsele Ironman4x4 veti cheltui banii cu maxim de folos !

"Good Value for Money"

 

 <!

 

Lift obtinut
Ironman in competitie
ironman in lume
aplicatii industriale
trolii ironman 4x4
aplicatii militare
Garantie 3 ani

Politica de cookies - Politica de confidentialitate

© 2018 - SUSPENSII 4x4 SRL