Garantie 3 ani
trolii ironman 4x4

Produse

Ironman4x4, Australia, companie globala, acum si in Romania

o

"WE NEVER LET YOU DOWN"

Ironman & JSW: afacere de familie infiintata in 1958 de Guenter Jacob. Permanent, timp de 55 de ani, afacerea a ramas in proprietatea familiei Jacob. Acum compania este condusa de Tom Jacob, fiul lui Guenter Jacob.

Sediul general Ironman 4x4 in Melbourne Australia, acum

In 1958, in Melbourne Australia, Guenter Jacob a infiintat compania de componente de suspensii Jacob Spring Works, ca urmare a aparitiei cererii de arcuri adaptate conditiilor asutraliene. De la an la an compania si-a intarit renumele de producator de arcuri de calitate superioara, marind in acelasi timp si gama de produse.

Sediul Ironman 4x4 pina in 2012

In 1982 compania a devenit JSW Parts (Jacob Springs Works Pats) continuind sa caute solutii de optimizare a componentelor de suspensii, prin perfectionarea designului si  calitatii materialelor folosite. In curind JSW Parts a devenit cunoscuta ca un furnizor de incredere de componente de suspensie dincolo de granitele Australiei.

In 1988 JSW Parts lanseaza brandul Ironman4x4 ca urmare a cresterii popularitatii si raspindirii vehiculelor 4x4 in intrega lume, stiut fiind faptul ca suspensia standard nu poate face fata greutatilor suplimentare adaugate masinilor folosite offroad in conditiile dificile din teren accidentat.

In 2004, gama de produse Ironman4x4 se mareste exponential, venind in intimpinarea cererii de solutii de accesorii necesare in offroad : bulbaruri, trolii, echipamente de recuperare, lumini, portbagaje, baterii suplimenatre, rezervoare suplimentare, etc.   

Azi, Australia continua sa fie terenul de testare extrema pentru toate produsele Ironman4x4.

Fie ca practicati offroad recreational, de la usor la extrem, fie ca utilizati masina in scop comercial,  industrial, forestier sau in constructii, Ironman4x4 are pentru dvs oferta optima.

Produsele Ironman4x4 satisfac cerintele de calitate in intrega lume pentru aplicatii militare, in aplicarea legii si in domeniul minier.

Incepind din 8 mai 2012 va putem oferi toata gama de produse Ironman4x4, in termen competitiv, cu garantie, pe baza de factura fiscala.

Ironman 4x4 va ofera solutia inteligenta, sigura, inovativa  si accesibila financiar in orice tine de domeniul 4x4. Cumparind produsele Ironman4x4 veti cheltui banii cu maxim de folos !

"Good Value for Money"

___________________________________________________________________________________________


Ironman4x4 are in componenta 3 divizii

4x4 recreational,                            militar si aplicarea legii                             civil si industrial

Ironman4x4 modifica flote intregi in locatia proprie din Thailanda, dupa specificatiile clientilor:           guverne sau companii din intreaga lume.

Producator de suspensii pentru autovehicule blindate, pentru America Latina si nu numai.

Ironman4x4 investeste enorm in proiectare si in testarea produselor in cele mai dificile conditii de teren inainte de a lansa in productiea de serie. Totul pentru a promite WE NEVER LET YOU DOWN

Showroomuri in Australia

Participare la expozitii

Sponsorizare si participare la competitii


 


Lift obtinut
Ironman in competitie
ironman in lume
aplicatii industriale
trolii ironman 4x4
aplicatii militare
Garantie 3 ani

Politica de cookies - Politica de confidentialitate

© 2018 - SUSPENSII 4x4 SRL