Garantie 3 ani
trolii ironman 4x4

Produse

Intrebari frecvente:

intrebari frecvente in engleza in sait producator http://www.ironman4x4.com/html/faq.html

1. ce lift voi obtine? Majoritatea posesorilor de masini 4x4 urmaresc doar inaltarea masinii cit mai mult. Ironman4x4 se concentreaza pe proiectarea si producerea de suspensii care vor imbunatati manevrabilitatea, controlul, comfortul, siguranta si capacitatea de a transporta greutati, toate acestea in conditiile liftarii masinii. Liftul este conceput sa nu afecteze siguranta si controlul asupra masinii, in timp ce condusul va deveni o reala placere.

  •  Lift obtinut:
  •  pentru arcuri cu foi minim 50mm in plus fata de inaltimea standard a masinii noi
  •  pentru arcuri elicoidale minim 40mm in plus fata de inaltimea standard a masinii noi.
  •  pentru suspensie independenta (fata/spate) minim 30mm in plus fata de inaltimea standard a masinii noi.
  •  pentru bare de torsiune, liftul se obtine prin torsionarea barelor.
  •  Vizitati Suspensii /  Alegerea arcurilor
  •  Vizitati Catalog Produse pentru masina dvs.
  • Liftul obtinut va scade in timp? Da, cu cca 5mm, dupa o scurta perioda de timp, timp necesar "asezarii " arcului. Arcurile Ironman4x4 sunt obtinute din otel de cea mai buna calitate SUP9, tratate pentru o folosire indelungata si dupa aceasta corectie de cca 5mm, liftul va ramine constant timp indelungat.

2. Comportamentul masinii va fi mai ferm cu suspensia Ironman4x4? DA. Arcurile Ironman4x4 vor oferi fermitate suplimentara si suport pentru greutati mai mari fata de arcurile standard, dar in conjunctie cu amortizoarele Ironman4x4 conducerea masinii va deveni semnificativ mai lina si comfortabila. Astfel veti beneficia de o masina mult mai controlabila, care poate transporta greutati semnificative dar in conditii de comfort si siguranta maxime, cu stabilitate marita pe sosea si comfort superior in teren in ciuda liftarii masinii (centrul de greutate al masinii va fi mai sus - ceea ce ar duce la suspensia stock la cresterea instabilitatii si a ruliulul).

3.Pot folosi amortizoare Ironman4x4 cu arcurile originale, sau cu alte marci de arcuri? DA , cu exceptia amortizoarelor de competitie pt lift 4"-6". Nu puteti folosi amortizoare 0-50mm Ironman4x4 daca pe masina sunt instalate arcuri care ofera lift mai mare de 2" / 50mm.

4. Pot folosi arcuri Ironman4x4 cu amortizoarele originale sau alte marci de amortizoare? DA, cu exceptia arcurilor de competitie 4"-6"

5. Pot folosi amortizoare NitroGas pe o punte si FoamCell pe alta punte? DA, amortizoarele au acelasi sistem de valve, special concepute pentru aceeasi masina. Ambele tipuri de amortizoare au un sistem de 9 valve care permit reactia amortizorului in fractiuni de secunda, reactie functie de marimea si frecventa denivelarilor si de viteza cu care se merge.   Diferenta este de capacitatea de racire diferita intre FoamCell si NitroGas, vezi Suspensii / Amortizoare.
Lift obtinut
Ironman in competitie
ironman in lume
aplicatii industriale
trolii ironman 4x4
aplicatii militare
Garantie 3 ani

Politica de cookies - Politica de confidentialitate

© 2018 - SUSPENSII 4x4 SRL